Foto meetup : Ishøj havn


Foto er taget fra min mobil 🙂

Lige til tiden vi var.
Helena og jeg fik lov til at gå sammen hele dagen.
Ishøj havn er smuk og mulighederne mange, med de otte dygtige fotografer der deltog.
Vi var kun fem modeller så der var god tid til os.
Til frokost havde jeg lavet nogle boller med Laks til mig og Helena.
Havde naturligvis også bagt, denne gang drømmekage og medbragte en kande kaffe.
Må sige at Helena er meget fotogen og fotograferne lagde ikke skjul på at hun var yndig.
Det var og blev Helenas dag <3 . Vi som var tilbage tog ned på stranden hvor vi gav den gas, i sand, klit og vand. Jeg er sikker på at der blev taget nogle super gode fotos af os. Vi var trætte da Helena kørte os hjem efter 4 timer, men hold op hvor har vi dog haft det sjovt og hyggeligt. I går aftes sprang jeg ud i noget helt anderledes og nyt, tilmeldte mig som hjælper til årets "Pride" København 2021 hvor jeg skal arbejde som frivillig. På Tirsdag kl 12-18 som back- stage host og Onsdag kl: 9-17 Control Covid. Begge dage på Gammel strand. Maya står forventningsfuld og venter på at jeg hopper med hende ind i seng, så det vil jeg gøre. Heldigvis skal jeg først møde til filmoptagelsen i morgen eftermiddag, så kan ta' det roligt. Ønsker jer alle en dejlig og behagelig Søndag nat <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.