Frikadeller

 

 

William fik morgenmad på sengen, pasta skruer med ketchup og te.                                Her bestemmer børnene altid hvad de har lyst til at spise, men den har jeg lige godt nok aldrig set før.                                                                                                                            Ingen udendørs  leg i det her tis vejr, så det var godt at William stadig leger med biler og ellers bruger han tiden på telefonen. Stadig er han nærværende og spurgte meget til moster Ditte og lille C som skulle komme.

Peter nabo ven kom herned for at hjælpe mig med at få internettet til at køre hurtigere, endelig lykkedes det. Peter har virkelig brugt mange timer og jeg kunne ikke rigtig gøre andet end at servere noget lækkert for ham og det blev, kaffe, vand, slik, chokolade, småkager og frikadeller som jeg netop havde stået og bikset sammen.

Endelig kom Ditte og C, så var William glad at han nåede være sammen med dem inden Helena ringede at de holdt nede foran køkkenet i bilen og ventede på ham.

Vi spiste lune frikadeller på rugbrød  og Ditte havde bagt det lækreste bananbrød, som jeg havde travlt med at få indenbords.

Nååååååååå men jeg mærker ondt i halsen, ørerne, hovedet og skuldrene, det lidt øv for min veninde Maiken skulle være kommet i morgen og på Lørdag er jeg inviteret til middag hos min storebror Johnny og hans kone Marianne sammen med søster Sanne, såååå håber meget at det er en AND for det glæder jeg mig rigtig rigtig rigtig meget til.

Har også klaret frisag mange gange hvor jeg har været i selskab med nogen som var syge og i toget fra Esbjerg sad der en kvinde overfor mig som hostede og spruttede i hænderne, Ejjjjj altså.

Her stinker af frikadeller……..                                                                                                  Så nu vil jeg gå ud i den friske luft sammen med min Maya.

Fortsat dejlig Onsdag aften <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.