Glæder mig såååå meget til i morgen <3

Polle inviterede mig med ud og handle, det sagde jeg naturligvis ikke nej.                  Manglede at købe ind til  børnene fra Jylland som kommer i morgen.                                Nøjjjj !!!! Hvor jeg glæder mig til at være sammen med dem <3                                      Polle og jeg brugte 2 1/2 time i Lidl men sån’ er det når vi hygge handler.                        Lille Chiara har 40,5 i feber i dag, så jeg lavede koteletter i fad til mine piger som Polle og jeg afleverede til dem her til aften.                                                                                  Vingummi, slikkepind og røde vindruer til Chiara .                                                             Ditte og jeg har ikke haft positiv kontakt i et par måneder, det har været hårdt.              Jeg har bagt  boller og chokolade muffin med mandler som jeg skal have med op til Helena i morgen hvor vi skal samles til mad, men jo desværre ikke sammen med Ditte, Chiara og Jonas.                                                                                                                Maya har taget næsten et kilo på, så nu har jeg snakket med  Ulla fra butik “Rigtig  hundemad som gav mig gode råd.                                                                                      Slut med menneske godbidder, de bliver skiftet ud med  okselunge bidder som har et lavt kalorie indhold .                                                                                                        Jeg kan også evt. prøve at fjerne en af mad Baf brikkerne.                                              .At hun tabe sig, er nødvendigt for at klare livet på tre ben.                                                 Nu er vi er nød til at kravle under dynen, jeg skal være på Rådhuspladsen i morgen formiddag for at få fjernet trådene fra øjenbrynene.                                                             Så vil ønske jer alle en fortsat hyggelig Onsdag aften.                                                       Glem ikke kærligheden og må jeres Gud være med jer <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.