Mine skønne naboer <3

Ihhhh altså hvor har det dog været en dejlig dag sammen med  naboerne Lena og Birgit. Vi drak kaffe i haven, Lena havde frugt og Chokolade med og Birgit en Mazarin kage. Så sad vi bare der og ævlede om den nyeste sladder, det jo altid spændende.       Vi nåede lige lidt sol og varme før skyerne drev over os. Uha !                                         Ganske kort tid efter at vi havde lukket festen kom Lena tilbage, jeg fortalte hende hvor slemt jeg sys’ at det er med mine øjenlåg. Wupti !! Så stod vi i køkkenet hvor Lena lavede en blanding af Olie, salt, sukker og Honning. Den  masse smurte hun mit ansigt ind i. Ja det var en meget kærlig omgang jeg fik der, Lena er en vidunderlig kvinde.         – ” Kan du se hvor lækker du blev sagde Lena med største overbevisning og det smukkeste store smil med de hvideste tænder, efter at hun havde skrabet det af igen med et  vådt viskestykke..  Jo jo jeg kunne godt mærke at huden var blevet glad, men desværre hang øjenlågene stadig ned i øjnene.                                                                 Det gav mig blod på tanden, så nu har jeg plukket øjenbryn, slebet fødderne for hård hud, skrubbet kroppen under bruseren så nu er jeg klar til en masse creme, jeg har nok smidt 1 kg af alt det der er blevet pillet af mig i dag.                                                          . Ejj altså det har været en fin dag <3

I går ringede jeg til Mac for at rykke dem for jobbet til Sofie og tænk , hun har selv kontaktet  i dag og skal til jobsamtale i morgen. Mormor skal klart sidde og  drikke en latte imens hun er til samtalen :).                                                                                        Det er også i morgen at…. og jeg skal til Banko, det bliver spændende.                       har bagt en fedtfri gulerodskage til anledningen så vi kan sidde og smovse under spillet.

Godnat , sov godt og drøm smukke dejlige drømme <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.