Helena & Ditte Lee

Tjaaaa når pigerne ikke gider at fotograferes, så finder mor da bare nogen Sæl.  <3        Lille C blev hentet af far i dag, det er deres første weekend sammen.                               Det var svært for Ditte at tage afsked med lille C, hvilket naturligvis også påvirkede mig.                                                                                                                                  Ditte og jeg hentede Helena, så var vi klar til en herlig aften på Isumi sushi i Ballerup.  Såå lækkert men vi fik bestilt alt for meget  mad, så måtte proppe os for at undgå betale de ekstra 30 Kr.  pr sushi vi ikke kunne spise.                                                           Før Inden vi kørte hjem igen var vi en tur i gågaden hvor Ditte og jeg købte  slik til aftenens hygge foran fjernsynet sammen med vores elskede X faktor. Helena skulle  hjem til hendes lille familie <3. Jeg kunne nu godt tænke mig at låne min store datter og baby til overnatning.                                                                                                                     Hjemme ventede min lille Maya, som havde savnet mig.                                                   I morgen tar’ Maya, søster og jeg hjem  til min lillebror Christian og Niece Sandra i  Holbæk og fejrer Sandras fødselsdag. Jeg har ikke talt med min lillebror i over to år, så det bliver spændende hvordan det vil gå.                                                                            Søster og jeg er så gode til at hygge os på sån’ nogen ture og denne gang medbringer jeg frikadellesandwich kanelstang og kaffe.

Har skrækkelig ondt i hele kroppen efter gårdsdagens fitness, så nu er det på tide at jeg kravler under dynen sammen med min lille Maya.                                                               God Fredag nat til alle jer som stadig er vågne <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.