Hjem til Esbjerg <3

Havde tænkt at jeg bare skulle blive liggende i min store seng, drikke kaffe og skrive på den næste sang som er til en fødselsdag. Fik også skrevet et par vers.
Min søn ringede at han ville komme forbi, så der fik vi en hyggelig frokost før han kørte hjem mod Esbjerg igen.
Kan altså ikke li’ at han køre i det vejr, så lang en tur.
Dejligt at vi fik nogen skønne timer sammen <3 <3 <3 <3 ... Jeg må altså snart rejse hjem til alle børnene igen................................................ Fut fut................................. Min nabo Trine skrev til mig om jeg ville kikke over til en kop kaffe. Vi fik en hyggelig lille sladder, det er altid sååå hyggeligt. klokken er nu 18.28 og efter mit dejlige varme bad er jeg kravlet under dynen og INGEN kan få mig til at sætte fødderne på gulvet igen.... Kun min kage, kaffe, isvand og nat medicin. BUM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.