Hjem til mor <3

Han kom som sendt fra himlen min kære søn.  Jimmy troede at jeg var langt nede. I Jylland læser de også min blog. Er på vej op igen. Det er ikke sån’ at jeg går rundt og ser helt vild og deprimeret ud, alting er tanker og ikke altid til at se. At se ham gav mig en skøn aften . Jeg lavede kartoffelæggekage og rugbrød med smør til os, det blev han glad for. I næste måned rejser jeg over til den lille familie og får noget kvalitetstid sammen med dem alle 4.

Igen i dag har jeg været aktiv, men er blevet et rodehoved.

Genbrug fik de ting som kunne sælges, resten kom på container pladsen. Der stod et fint langt men ikke bredt skab med glas hylder som jeg slæbte hjem på klapvognen. Deeeet var tungt men fint.

Det har været nogen’ lange gåture og tungt men føles godt at få gjort.

Mickey og Liva har fået bad. Jeg vil gøre mig klar til aftenens danske drama kl 21.10 : Kærlighed og andre katastrofer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.