Vores kære Torsdag

 

Glemte at ringe til mit barnebarn Annabell på hendes 6 års fødselsdag i går, kom i tanke om det sent i aftes hvor jeg så forsøgte kontakte min datter Helena, hun reagerede ikke og heller ikke i dag på mine utallige opringninger.                                                                Dårlig mormor !. Jeg ved det godt og det er bestemt ikke en sjov følelse at sidde tilbage med.                                                                                                                        Ditte og lille C kom i formiddags, så mormor kunne passe lille pigen imens Ditte var til jobsamtale.                                                                                                                              Vi nåede kun lige spise frokost og lege lidt før Ditte var tilbage.                                          I morgen er der endnu en samtale og igen på Tirsdag så mon ikke at der er chancer for at hun finder det helt rigtige.

                                                                                                  Blev helt dårlig i dag, da jeg fik oplyst at en af pigerne,  Janne fra model gruppen havde stået nede i Herlev medborgerhus og troet at jeg i dag holdt reception på min nye bog.  I virkeligheden havde jeg delt et  “Minde opslag”, som facebook havde lagt op, men som var flere år gammelt .   Nøjjjj !!! hvor blev jeg ked af det, men vi fik snakket sammen om det så alt godt igen, Janne er stadig frisk på at komme til den næste reception.

Mødte min veninde Maiken i dag da jeg var nede og handle, det er længe siden vi har været sammen så lavede en aftale i næste uge.

I morgen er det J dag, dagen hvor Jule Tuborg blir sat frem igen. Det fejres med et brag, især på Bodegaer, barer og diskoteker så det er mig en glæde at skulle gå tryghedstur sammen med Natteravnene. Jeg har været med et år og må sige at det var en fantastisk oplevelse at være en del af.

Nu er det tid til vores aften tisse tur.

Fortsat dejlig Torsdag aften <3 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.