Hvor skal vi bygge og hvor skal vi bo ………..

Nu er jeg bare træt, dagen er jo lang når man er tidligt oppe.                                            Min Helena og Nikolaj hentede mig, sammen klarede vi både at se lejlighed og handle ind til mindesammenkomsten i morgen.

Helt seriøst så er jeg ikke blevet meget klogere på hvor der vil være bedst at bo for mig og Maya.                                                                                                                            Har egentlig ikke lyst til at være nogle af stederne.                                                            Men min have er skøn for Maya og jeg elsker mine blomster, byen ligger 5 min herfra,

 

Elverparken ligger 1 min fra min dør, mit køkken og mit badeværelse  nyrenoveret .

Hvis jeg flytter er der ikke plads til mit garderobeskab.                                                      Jeg Vil ikke længere være tæt på bymidten og grønne områder. Maya vil savne haven. Vil naboerne acceptere hendes gøen som de gør det her ?                                              Badeværelset er ikke helt okay. Jeg kan ikke li’ at køkkenbordene er beklædt i siderne.  Men godt er at legepladsen er fin, altanen er fin, et af mine børnebørn bor hver anden uge i samme opgang hos sin far så det ville også glæde både ham og jeg.                      Der er  pænt og ordenligt i området.

Jeg er bare så træt af at tænke

I morgen skal Paul jo bisættes, jeg har bestilt bårebuketter fra mig og børnene og til to af Pauls veninder, de bliver leveret på Birkholm kirkegård.

Jeg ville gerne lægge billeder ud af min lejlighed her på Tornerosevej men det må lige vente til weekenden.                                                                                                            Det har været fantastisk spændende at modtage alle de mange gode råd om bolig skift på min Facebook  side, så glæder mig til at høre meninger om min nuværende bolig.

Kærligst Helle

 

 

2 thoughts on “Hvor skal vi bygge og hvor skal vi bo ………..

  1. jeg tänker att du behöve attdu behöver falde till rosammen med din lille vovse efter alt du har väret igennem deb sidste tid – bliv hvor du er nu og hed og lykke til. min varmeste kram til dig og vovse herfra sverige

    • Tusinde tak for dine smukke ord , deler din holdning for det virker forkert at stikke af,.
      Af hjertet tak kære <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.