I en dejlig have <3


Jeg cyklede op til Ditte i lokalet for at hjælpe hende med at gøre klar til i morgen og ta mig lidt af vores lille Chiara.
Mario var på arbejde.

Der kom nogle sponsorere for at pynte op til festen, i det samme jeg gik, så nåede ikke se så meget men er sikker på at det er blevet vildt smukt.
Efter 4 timer cyklede jeg videre i fakta og hjem til Maya.
Havde det dårligt over at have været fra hende så længe men Ditte havde virkelig brug for min hjælp.
Heldigvis kom Helena i eftermiddags og hjalp til.
Det er så hårdt at holde fest, utroligt at man gør det så ofte.
Maya og jeg har hygget os i haven, den er blevet sååå fin og hyggelig <3 <3 <3 I morgen efter kirken lufter jeg Maya, hvorefter hun vil blive passet af Linda og Marley til om eftermiddagen. Min søn, svigerdatter og mine to drenge kommer fra Jylland i morgen og samler mig op, så vi sammen kan køre til Hørsholm kirke. Det blir en stor smuk dag sammen med en masse skønne mennesker. Paul skulle have været med til barnedåben men han er atter indlagt og denne gang på Esbjerg sygehus. Det er meget alvorligt. God weekend og Kærlige hilsner fra mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.