Inden i mig

I drømmer ikke om hvad som ligger inde bag den søde omsorgsfulde kærlige Helle.        Jeg havde ” Til at starte med en snak med en nabo i går eftermiddags, da jeg var ude og gå sammen med Maya,  ikke en fra min egen gård men da jeg pludselig følte mig urimeligt behandlet og misforstået af den meget dominerende kvinde blev jeg pludselig overmanet af vrede og voldsomme ord, så jeg simpelthen måtte forlade samtalen i desperation. Bagefter var jeg grædefærdig og forstod ikke helt hvad der skete. Senere kontaktede jeg hende for at undskylde ” For noget af det” og forklarede hvad som lå bag. Det havde jeg slet ikke formået  for bare et  par år siden.  Sommetider vælger mennesker mig bare fra ved sådanne episoder, helt uden chancer for reparation. Magter ikke uvenskab, blir mere syg af det.                                                                      Vores lille C var feberfri i dag  og har det godt hun kan have efter omstændighederne  så vi aftalte at jeg cyklede ned til big og mødtes med dem. Polle kom også og han insisterede på at give mad på Cafe A. Herligt <3 Vi tøffede rundt i flere timer. C er ved at lære at gå, her går hun hånd i hånd med  Polle i baby sam , men havde naturligvis sin klapvogn med.

Ønsker jer alle en dejlig Onsdag aften <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.