Ingen kan stoppe mig

5 år er lang tid og nej jeg har ikke gjort det godt.

Åbenbart ikke værd at elske. De glider fra mig som jeg troede aldrig ville svigte mig. Jeg kan ikke stoppe med at græde. To dage nu.

Har købt 2 pap hvidvin, lagt den ene i fryseren som jeg gjorde før i tiden. Nu står der en glas på bordet med isklumper i.

Bettina er en dejlig pige, jeg mødte hende nede i føtex hvor hun er medarbejder, Bettina prøvede at stoppe mig i at købe alkohol,for hun har samlet mig op en dag jeg lå på gulvet midt i forhallen på hospitalet.

Men når håbet er ude kan ingen stoppe den som ønsker en anden vej. Sig ikke at jeg skal være stærk, at jeg mister, for jeg har mistet nok nu og kan ikke mere. At være en dårlig mor som ikke fortjener kram og omsorg når livet gør ondt på grund af dem. At drikke dulmer mig væk herfra. Jeg kan sagtens fortælle jer hvordan det videre går, her på bloggen.

Lige nu sidder jeg med min kaffe, glasset står på køkkenbordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.