Jeg elsker dig.

Vejret var okay da jeg tog bussen hjem til moster. Havde været forbi bageren og købt fastelavn og te boller. Helt sikkert at Moster synes at det var fantastisk lækkert, det var sååå dejligt at se.
Dejlig kaffe og tid til at hjælpe lidt med det huslige.
Derfra videre over Til Helena for at give Sofie hendes fødselsdags gave. Synes ikke at jeg ville vente længere på at få lov til at give hende den. Heldigvis var det okay at jeg lige kom hurtigt forbi. Snakkede med Annabell og Sofie men det blev ikke til så meget, havde jo inviteret mig selv så blev ikke spurgt om jeg ville sidde ned. Desuden havde de besøg.
Børnene tog godt imod mig. Helena begrunder overfor børnene at jeg ikke må komme fordi at hun og jeg ikke kan snakke sammen.
Føler meget at de forsvinder fra mig.
Krammede Helena tog afsked og sagde “Jeg elsker dig, meget forsigtigt svarede hun tilbage : I lige måde.

På min vej hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.