Jeg er ikke dement.

Jeg er ikke dement, konkluderede min læge efter testen i dag. Af hjertet tak <3 . En snak om de oplevelser der har været for nylig og min historik vurderede han til, at jeg har en svær depression. Ville gerne indlægge mig, men har været der før og nej tak. Så han sendte en mail til min psykiater Ejnar . Min læge er overbevist om at alting nok skal blive godt igen, langsomt men sikkert. Fantastisk. Her til aften var jeg hos min behandler Sander på lænken. Skal ud og gå hver dag, helst 15 min. Hvordan er det muligt at man kan opleve så mange store glæder, en masse lykke og stadig ikke kunne stå på benene er mig ufatteligt og ulogisk. Havde slet ikke lyst til at skrive min blog i dag, for det hele virker så skørt. Føler mig mere rolig nu, har lavet aftaler med mine to piger om at vi skal være sammen i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.