Jeg er så glad for min cykel

Næ, jeg kom ikke tidligt op, men jeg nåede det hele alligevel.                                    Da Susanne og jeg kommet ned til cykelhandleren kunne jeg alligevel ikke få cyklen med ,  for batteriet skulle først lades op og cyklen skulle tjekkes helt igennem. Den rare cykelhandler bad mig komme igen ved fem tiden.                        Så travede vi hjem igen.                                                                                                    Jeg tog min gamle trætte cykel og kørte først på kommunen efter mit nye pas og derefter  hentede jeg tre poser mad til Maya  hos “Rigtig hundemad.   

Maya og jeg har fået en tid hos AniCure Skovlunde dyrehospital på Onsdag kl. 14 Jeg fandt dem via google da jeg søgte efter behandling til hunde med gigt.            Maya skal til en fysioterapeut , som skulle kunne reducere hendes smerter.            F.eks. kan fysioterapeutisk vandtræning og laserterapi inddrages.                            Det skal nok gøre godt for min lille skat.

Nøjjjj hvor var jeg spændt på at hente min nye cykel og den stod bare klar og ventede på mig, sikken et cykel liv den nu skulle ha’ for jeg lover at passe godt på min nye ven og har altså købt Cykelhjelm !                                                                    Kørte en tur ned til Harald Nyborg for at købe et  regnslag til cyklen, som ikke var et regnslag men sådan et man lægger over en grill, hvilket cykelhandleren havde anbefalet, jeg kom bare til at  købe det for småt Øv.                                                Lige meget for jeg cykler da bare afsted igen i morgen. 

Jeg er blevet 2 kilo lettere, selvom jeg stadig spiser de dumme piller, så det jo herligt.  Min kage kur er ret effektiv.

                                         Så vil jeg ønske jer alle sammen en skøn behagelig nat                                                                   med mange dejlige drømme                                            

                                                                                         

                                                                                                              

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.