Jeg er Testet Positiv

 

Vi havde faktisk en god nat, Maya lå helt oppe ved Chiaras hoved og sov, der er så meget smukt kærlighed imellem de to og det var også Chiara der gik med Maya i  snoren i formiddags da vi var ude.

Ditte kom med en Covid  test til mig og den var positiv.                                                Jeg har bagt de gode vafler og bestilt udbringning af varer fra Rema 1000.                      Min veninde Maiken og jeg har en middags aftale i morgen som vi agter at  holde fast i med mindre at jeg får det dårligere.                                                                                De restriktioner som der var førhen er slet ikke så strikse mere, i dag går mange mennesker stadig smittede på arbejde hvis de er symptomfrie, er jeg blevet fortalt fra pålidelig kilde.                                                                                                                      I aften skal jeg bare sidde foran skærmen og se fodbold landskamp Danmark – Slovenien.                                                                                                                            Ligger dejligt her i min sofa med min dyne og min Maya.

Ønsker jer alle en super skøn weekend

1 thoughts on “Jeg er Testet Positiv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.