Jimmy 44 år <3

 

I dag er det min søns fødselsdag hele 44 år har vi haft sammen, i medgang og modgang.                                                                                                                            Vi klarede forhindringerne.                                                                                                Lægerne gav mig aldrig noget håb om at han ville overleve de første timer af hans liv og derefter sagde de at han højst ville blive 18 år.                                                                  Jer der har læst min bog kender  vores historie og  ved hvor ubarmhjertig hårdt Jimmys liv har været.

                           Det meste har jeg lagt på mine skuldre.                                                                             Ville ønske at jeg havde levet et andet liv.                                                                          Men Jeg fik en smuk, dejlig, omsorgsfuld, kærlig, empatisk, humoristisk, dygtig søn og det har kun været mig og ingen biologisk far i alle årene.                                                  Ville have elsket at være i Esbjerg og fejret dagen sammen med Jimmy og hans kære, men sådan ser min verden desværre ikke ud lige nu.

Jeg elsker dig ubeskriveligt højt kære søn <3

 

I dag skulle jeg have været sammen  med Susanne til Banko, men jeg ryster så meget at det ville være umuligt at lægge brikkerne på pladerne.                                                  I stedet for vasker jeg tøj, laver en lækker salat og bager Rosenbrød.                               Vil lige smutte ned og hente mit sidste tøj før mine serier starter klokken 21.

Mange kærlige hilsner fra mig <3 <3 <3

1 thoughts on “Jimmy 44 år <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.