Jytte inviterede mig på frokost <3

I aftes ringede min veninde Jytte for at invitere mig på frokost i dag.
Kunne selv bestemme hvor og det er jo luksus, men desværre er det ikke mange restauranter jeg har haft kendskab til igennem min tid.

Jytte valgte “Restaurant Krudtuglen” og den har jeg faktisk besøgt for uendeligt mange år siden.
Vi bestilte smørrebrød jeg valgte et stykke med røget ål og æggestand.

Nøjjjj !! Hvor var det super lækkert, helt sikkert ikke sidste gang at jeg lægger min vej forbi igen.
Herligt, tusinde tak for en perfekt frokost kære Jytte <3 Herhjemme er resten af dagen brugt på at rydde op i mine ting, det sjovt som ens syn på genstande som har haft stor betydning kan ændres til værdiløse. Mickey's trappe, børster og tøj som han forøvrigt aldrig fik brugt er lagt i kælderen. Mickey gad ikke blive klædt ud. Tilbage her i lejligheden er hans sorte taske, selen, hans mad, skålen med vand . Musikken spiller stadig når jeg går hjemmefra. <3 <3 <3 <3 <3 <3 Jeg har 2 engle som våger over mig. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.