Klar til min anden operation

Jo, vi havde en skøn weekend, nød hinandens selskab.

Fik ikke at skrevet i går var alt for sent hjemme

Det var nok mest afslapning og venten på at klokken skulle blive 21.15 hvor filmen “Ghostbuster skulle starte nede i Big bio.                                                                             Her skulle vi også mødes med Sofies kæreste <3.

 

Maya hyggede sig, hun elsker Sofie men også hendes alene tid.

Et meget forelsket par <3 .

Nikolaj kom og hentede os lidt i klokken 24, så jeg blev kørt til døren.

Nøjjjjjj jeg var træt.

I formiddags vaskede jeg tøj og tiden løb fra mig. Kunne ikke finde mine nøgler, så det endte med at jeg måtte låne en af Birgit så jeg kunne komme ud af  lågen til vejen og løbe efter bussen som jeg knap nok kunne nå.

Foto nummer et, er min nye ven.                                                                                        Kontrol undersøgelsen gik fint og jeg fik en hurtig tid for som de sagde, at for mig ville de trylle en’ frem og den blev allerede om 14 dage den 6 December.

På vejen hjem hentede jeg mælk til min kaffe i fakta, det var også alt.

Resten af min eftermiddag og aften har jeg brugt på mig selv og min lille skat <3 .

Kærlist Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.