Kunsten at blive et bedre menneske

 

 

I dag var det meget hårdt at være på Psykiatrisk .                                                      Min behandler Anette gik meget tæt på mit forhold til børnene, hun fik mig til at se anderledes på den måde jeg tænker og handler.                                                          I virkeligheden gør jeg mange ting som min egen mor gjorde og som jeg selv føler at jeg led under i hele min opvækst .                                                                      Ikke at være god nok og give børnene dårlig samvittighed over den måde de selv håndtere deres liv på.                                                                                                  Men ikke alt gav jeg  Anette ret i.                                                                                    Anette har læst bogen om mit liv, så hun kan sagtens forstå hvorfor jeg er blev  sådan her.                                                                                                                          At Anette kan hjælpe mig er jeg slet ikke i tvivl om, hun er virkelig dygtig.              Det er bare ikke helt nemt at lave om på den måde jeg tænker og reagerer, min borderline gør det lidt svært men Anette tror på at det med tiden nok skal lykkedes mig at få et andet syn på livet.                                                                        Jeg var grædefærdig.

Derfra tog jeg bussen mod Herlev.                                                                                  Havde hovedet fyldt med tanker og glad for opskriften som jeg havde fået med mig.                                                                                                                                     

Hjem og besøge Paul.                                                                                                      Det var lidt svært at bedømme hvordan han havde det, men nok en af de lidt bedre dage.                                                                                                                        Så føler jeg mig lettet og får ro på.                                                                                   I morgen holder jeg fridag.                                                                                             Maya elsker også sneen, men desværre kom der kun enkelte små fnug da jeg     endelig var hjemme og kunne gå med hende.

Pizza er ikke den mest nærende mad at indtage men jeg havde bare sån’ brug for noget  mad som kunne friste mig og det nu hyggeligt trods alt.

Ønsker jer alle en dejlig Mandag aften sammen med jeres kære og nære, glem ikke kærligheden til din næste

Kærligst Helle       <3

 

                                         

3 thoughts on “Kunsten at blive et bedre menneske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.