Kys lige frøen <3


Nøjjj hvor jeg har snakket/skrevet med mange mennesker i dag, det helt vildt.
Telefonen blev ved med at ringe alt imens jeg skrev og svarede på beskeder samtidig.

Så rart at komme en tur ud i luften efter flere timers kommunikation.
Jeg handlede vildt ind til mine gæster som kommer i morgen 🙂 <3 De skal forkæles. Det var "Kvinde kreativ aften" på Kildegården, sån en rigtig tøse hygge dag til flittige hænder. Jeg var bare træt og ugidelig, havde mest lyst til at blive hjemme, men havde også bagt banan/ chokolade muffins til glæde for Louise, såååååå kom afsted. Humøret blev straks bedre da jeg trådte ind af døren. Lisbeth kunne godt mærke det observerede jeg. Dejlig mad hun havde lavet til os og også hun havde sørget for dejlige kager, slik, sodavand og kaffe. Det vil jeg gerne med til en anden gang, men først og fremmest skal mine dage bruges som Natteravn og min bog. Bum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.