Langt og herligt

 

Ved ikke hvad som vil ske fremover, tror at vi begge er usikre på om det er rigtigt at rode op i gammel kærlighed som for længst er passe’ .                                                      Men jeg har en smule sommerfugle i maven.

Endelig fik vi “Rent” vand her på Tornerosevej,  jeg fik meldingen i aftes af Helena, først noget senere fra  HOFOR .                                                                                                Første bad tog jeg i dag,  LANGT OG HERLIGT !

I går havde jeg Chiara hjemme, hun havde fået øjenbetændelse og kunne derfor ikke komme ned i vuggestuen, så vi hyggede os her hjemme sammen med Maya.

Vildt valg og jeg nåede give min stemme til Mette Frederiksen.

Har ikke rigtig haft lyst til at foretage mig noget særligt, så der har virkelig været ro på hvilket også har været ganske rart.                                                                                    I morgen skal jeg til lægen og have lavet en forebyggende undersøgelse for livmoderkræft, det er mange år siden sidst men da jeg ikke føler noget som helst ubehag er det heller ikke spor bekymrende.                                                                      Maya og jeg har det  hyggeligt og lunt her inde i stuen med regnen på ruden.

Så vil vi ønske jer alle en dejlig Tirsdag aften <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.