Lidt om livet

Øjenlægen måtte give mig ret i at der ikke er sket den store forandring efter operationen, så på Onsdag skal jeg under kniven igen, på et afbud . Denne gang fjerner han noget hud og arrene kommer til at være højre oppe over øjenbrynene men det okay jeg har mit pandehår til at dække noget af det.                                                                  Lige nu sidder jeg og er så vred at jeg har svært ved at  takle det indeni .                        Ditte mødte en mand for 2 måneder siden og jeg har ikke måtte se ham endnu. Vi havde ellers fået et godt forhold Ditte og jeg med masser af  hygge og gode snakke, jeg var så glad over at hun endelig var blevet forelsket så vildt, for det har jeg aldrig set før. Glæden ved at skulle møde ham har jeg ikke mere, er bare vred og skuffet over at det blev sådan her.                                                                                                                  Jeg har ordnet min lille hule så der er pænt til Jimmy og hans ven kommer og overnatter, de får min seng så sover Maya og jeg i stuen                                                   Jeg skal til bestyrelses møde i aften klokken 18, har mest lyst til at blive hjemme, men tar afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.