Lige børn leger bedst

Her til aften var der indbudt til Beboermøde her i området .
Det er nu meget hyggeligt. Jeg havde et forslag om at sætte en Pavilion op i haven, kun i sommerperioden så der var mulighed for lidt privatliv, nu højhuset også er bygget foran mine vinduer. Nedstemt ! Men det var jeg forberedt på.
Da der skulle stemmes om Bestyrelses medlemmer og suppleanter pegede Formanden på mig som suppleant han havde forinden spurgt om jeg ville træde til hvis det blev nødvendigt. Jeg sagde ja, Men OMG ! Der var to naboer som også stillede op, lige præcis kvinder som jeg ingen kemi har med overhovedet. Var lige ved at råbe op at jeg ville trække mig men gjorde det ikke ??. De to kvinder fik flest stemmer. Det er også bedst sådan for kan slet ikke forestille mig et samarbejde med dem uden fnidder. Der var en mening med det. Den ene råber af mig på gaden og den anden gjorde det på mødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.