Livet giver og livet tar’

Paul og jeg var på kræft afdelingen på Herlev Hospital i formiddags til samtale vedrørende  hans videre behandling.                                                                                Men der er ingen videre behandling og det vurderes at Paul kun har tre måneder tilbage at leve i.                                                                                                                            Jeg ved ikke hvordan jeg skal  formulere mig lige nu, så vil vente til i morgen med at skrive mere om Paul.                                                                                                           Hvad gør jeg uden Paul i mit liv.

Helena kom også op på Hospitalet og sad sammen med mig og Paul,  bagefter tog  hun med mig hjem.                                                                                                               Min kære datter ville ikke slippe mig foreløbig sagde hun <3 .

                                                                                  Jeg har været hos dyrlægen med Maya, hun har temmelig sikkert en diskusprolaps .      Vi skal møde fastende i morgen tidligt så  hun kan blive røntgenfotograferet.                    Til aften kom Ditte og Chiara, vi spiste sammen, det var jeg glad for , havde ellers været i tvivl om jeg magtede det. <3 .

Mine piger mente ikke at det ville være godt for mig at være for meget alene.                  I morgen når Maya er blevet færdig hos dyrlægen tar vi hjem til Paul, der kommer en læge og en sygeplejerske fra hospitalet for at snakke smertebehandling og hvad Paul ellers har brug for.                                                                                                                Tror bare at  jeg slutter her.                                                                                                 Kærligst Helle

2 thoughts on “Livet giver og livet tar’

  1. Niels var på Søndergård i Måløv den sidste tid.
    Et fantastisk sted. . Fantastisk personale. Fantastiske omgivelser.
    Værelserne har en lille veranda udenfor hvert værelse, hvor vi brugte mange dejlige timer, lige ud til søen.
    Man skal i forveksle det med plejehjemmet som ligger i nærheden, og hedder noget ala det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.