Livet gør godt ❤️

I dag var jeg tidligt ude af sengen, for efter at min nevø Andreas havde ringet og vi havde snakket lidt følte jeg mig egentlig ikke træt.
Kaffe kaffe kaffe er det første jeg tænker på når mig og Maya har haft vores morgen nusser.
Efter morgen turen skulle jeg over til min cykelhandler for at aflevere min cykel til efter tjek men vi aftalte at vente til på Mandag da jeg gerne vil cykle ned til Big i morgen når Maiken og jeg skal derned og spise.
Cyklede videre ned til Herlev bymidte hvor  jeg først handlede ind og bagefter satte mig ind på den nye espresso House.
Jeg havde skrevet til begge mine piger, vidste faktisk ikke at de var hjemme.
Der gik ikke langt tid før Helena William og Noah sad hos mig, nød varm kakao og te med kage til.        

Tiden gik bare alt for hurtigt.
Men vi fik lidt kvalitetstid sammen  ❤️ og det betyder alt.

Mig og Maya gik en lille tis tur og herefter  troede jeg at vi skulle være alene men så ringede Ditte og spurgte om jeg havde lyst til sushi , så hun og jeg har siddet her og hygget os,  blandt andet snakket ferie for der er jo rigtig meget som vi skal have styr på.

I dag har jeg også fået mange kærlige ord fra min niece Bettina og jeg er blevet inviteret til sønnen Vicktors konfirmation den 27 April hvor mit barnebarn Phillip bliver konfirmeret den 28 altså dagen efter.
Sikken jeg skal nyde livet.
Vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv,  blev så overvældet af glæde og taknemmelighed  over at jeg har fået
“ My missing peace “  Tilbage ❤️

Vi vil kaste os ind i sengen nu, mig og Helle, Maya kommer helt automatisk for at blive båret op og så skal vi kun se tv til kl 01 .

Kærlige hilsner fra mig ❤️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.