Lykke er at være Bedstemor.


William er mormors dreng <3 , vi har det så dejligt i hinandens selskab. Må sige at han virkelig har taget hensyn og gjort sit for at mormor ikke skulle blive syg. William plejer altid at sove ved min side, men i nat sov han i sofaen af samme grund fandt jeg ud af. Det er svært at holde lidt afstand når børnene er syge, men vil jo helst ikke smittes med lang næse og feber. Morgenmaden bestod af te og pandekager. Vi var nede i Elverparken som ligger længst væk, her er der fodbold, svævebane og masser af legemuligheder. Maya Jeg var på blommerov lige i nærheden ved af hvor William opsøgte en far og hans søn som spillede fodbold. " Min ide:) Gummistøvlerne hindrede ham ikke. Uha vi var længe væk, det er altid svært at få William med hjem igen, han elsker naturen og fodbold. At være hos mig <3 <3 <3 Frokost havde han William ikke lyst til, men da jeg nævnte rejer, så dem spiste han en skål af dem uden brød. Helena, Nikolaj og Annabell kom sent i eftermiddags for at hente William og samtidig køre mig ud til Ditte og Mario.
Ditte havde lavet mad til os, Pita fladbrød med falafel og blandet salat, det var faktisk ret lækkert.
Jeg hyggede mig meget sammen med børnene, Marios søn Milo var også hjemme.
Lille Chiara sidder næsten op uden støtte og hun kæmper virkelig med at kunne kravle, det varer ikke længe før hun drøner rundt.
Elsker at kunne følge hendes udvikling.
Ditte kørte hendes lille Mutti hjem <3. Nu er det tid til Mayas og min aftentur, så vi kan hoppe under dynen. I morgen skal jeg i Ikea sammen med Ditte og Polle, han mangler et klædeskab og vi er eksperter 🙂 ... Ønsker alle jer mine trofaste læsere en fortsat god aften og en behagelig nat med smukke drømme. Må jeres Gud være med jer <3 <3 <3 . Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.