Ditte & Mario

 

 

Har haft lidt for mange jern i ilden til at kunne slappe af og bare nyde dagen i fulde drag.      Efter min og Mayas  formiddagstur blev jeg hentet af Polle, vi havde aftalt en hyggelig shopping tur ned i Big og kaffe på Cafe a.  Tre timer fløj afsted.                                              Hjemme ventede min Maya og jeg skulle forberede min hygge aften, sammen med min Ditte, lille C, Mario og Milo                      .                                                                                  Det tar’ lang tid at  tilberede mørbradgryde med ris og kartoffelmos, der skal bruges mange ingredienser, overblik og ro.                                                                                          Jeg havde bare ikke tid nok, så gik i panik, fik stres  og havde brug for ekstra tid end aftalt.  Det endte i kaos og en hylende mor som bare stod og ikke kunne overskue en disse.          “Guderne må vide hvordan det lykkedes mig at falde ned igen. Men tog et bad.                    Vi fik trods alt en dejlig aften  og maden var fin.                                                                      Jeg bagte pandekager som blev serveret med regnbue is, marmelade og sukker.

Havde dagen i dag været for et par år siden, så var middagen spoleret og jeg havde bragt uvenskab imellem os.

Der er jeg virkelig imponeret over at være nået så langt.                                                        En evig kamp med mine følelser og i dag gav det pote.

I morgen kommer min Helena, Annabell og Nikolaj til Kaffe / Te, Helena har lovet at bage kage så i morgen slapper mor af 🙂 <3

Mor er træt, køkkenet er slikket.                                                                                                Sæt pris på hinanden, i morgen er der atter en dag og nyd kærligheden

Kærlige hilsner fra mig

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.