Maya og Chiara <3

Ååååå så godt, jeg fik lov til at sove til halv elleve.                                                              I eftermiddags havde lille C   og jeg lidt kvalitets tid så Ditte mor kunne komme ud og få et par timer alene. Synes selv at jeg var en dygtig og god mormor. Det lykkedes mig også at få hende til at ta’ en lille lur, trods det at Maya gav udtryk for at hun ville ind.        Da C sov fik Maya og jeg kvalitets tid alene.                                                              I Dag og aften  har vi alle bare slappet af, Ditte lavede pasta og kødsovs til os.                Maya og jeg har været en tur ude at gå i det hyggelige regnvejr.                                      Ditte og jeg skal have varm cacao med flødeskum, når vi skal se aftenens afsnit af Badehotellet <3

Det kan ind imellem godt være svært men nødvendigt at adskille Maya og C,  de vil gerne være tæt , men C hiver hende i hår og hale så jeg  er nød til at holde en afstand imellem dem meget af tiden.

Både Ditte og jeg kan blive frustreret, men vi skal nok klare det.                                        Om en uge starter C i vuggestue, så får de to små lidt luft fra hinanden.

I ønskes alle en dejlig aften og nat, kærlige hilsner Helle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.