Medova te og Marie kiks med smør <3

 

 

Jeg føler ikke for at lave noget som helst i dag, så sån’ har det bare været.                       Vil egentlig bare skrive godnat og ønske jer alle en dejlig aften.

Elsk hinanden hver eneste dag, som er det jeres sidste.

Jeg er lykkelig for at  have snakket med min bror, to dage før han blev taget fra os <3  Vi havde haft en aftale om middag hvor min søster og jeg skulle besøge ham og hans kone Marianne i sidste måned, men jeg var nød til at  aflyse.

Det var svært at finde en ny dato, vi snakkede om det, men tiden nåede bare ikke at være til det…

Johnny jeg sidder her og tænker på dig, hvorfor mon du skulle afsted så tideligt..

Sidder du hos mor deroppe og drikker Medova te og spiser Marie kiks med smør            ganske som alle vi unger gjorde som små om aftenen når far ikke var hjemme.                Jeg ønsker at du gør, kan sagtens se det <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.