Min 59 års fødselsdag

 

 

 

Ja så nærmer jeg mig de 60 år.                                                                                      Ved ikke lige hvad jeg føler med det, håret er meget gråt, poser under øjnene, huden hænger, ansigtet har fået en anden form, tænderne er bestemt ikke pæne hvide længere, huden på hænderne ligner crepe papir, gigt i hænder, knæ og  lænden,  har fået to løse tænder i de inderste i  hver side af overmunden, er blevet et par cm kortere husker ikke så godt siger mine piger og ryster på hænderne.

Må altså ta mig sammen og tabe de 7 kg så det løse hud kan blive fjernet og brysterne blive som da jeg var 18 :).

…………………………………………………….

Mennnnnn for den da, jeg havde en fantastisk hyggelig sjov og dejlig afslappende fødselsdag.. De var her alle sammen, altså dem på billedet,  faktisk også 5 af mine børnebørn men de hoppede rundt så fik ikke fotograferet dem alle 🙂 .

I alt var vi 14 med Maya <3 <3 <3

Om formiddagen havde jeg bagt en dobbelt portion drømmekage.

Nå men festen var afslappende fordi at jeg var smart at bestille pizzaer til alle efter deres eget valg naturligvis og også pomfrits. Hertil  Chips, slik, chokolade, sodavand, vin, øl, kaffe og te .

For et par dage siden lavede jeg islagkagen, helt fra bunden med nybagte lagkagebunde og hjemmelavet marmelade alt økologisk naturligvis.

Søster havde pyntet lagkagen <3 .

 

Mine tre børn, svigerbørn, søster Sanne og Polle gav mig et smukt hvidt spisebord som jeg ønskede mig, et som vi alle kan sidde omkring når det er slået helt ud . Det er så smart og jeg er vild med det.                                                                                              Den smukke buket på bordet var også fra Ditte og Mario <3.

Mit lille dukkehus var ganske flot pyntet op, lidt overdrevent måske men  jeg synes vældig godt om at gøre lidt ekstra ud af det.

Med hensyn til bordet, så sad Ditte i min stue da jeg kom hjem i  Søndags,  efter at jeg have handlet sammen med Polle i flere timer. Ditte var i gang med at samle bordet. Jeg blev vildt glad. Hun havde valgt selv at hentet det i Ikea uden nogen hjælp fra de andre. Ikeas bedste snegle havde hun også haft med.                                                                  Sammen brugte vi ca fire timer, men Ditte havde været her i mange flere.

I dag har jeg brugt min tid på Maya, tøjvask, oprydning og rengøring.

Maya var meget stresset på grund af at vi var så mange i går hvilket gjorde at hun tissede på et tæppe og i min seng, det er synd for hende <3 . Klart at hun reagere sån min lille pige.

Jeg er ved at læse mine fødselsdags hilsner på facebook livslinjen og i messinger. Såååå mange der er kommet, over 150. Det har jeg aldrig oplevet før. såååå stort <3

Er så taknemmelig og ubeskrivelig glad <3

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.