Min aften i Præstebro kirken <3

 

Forsøgte at bore nogle huller ,så jeg kunne sætte nogle hylder op i stuen, men kan slet ikke finde ud af det.                                                                                                            Skævt alt sammen, så nu har jeg bare store huller i min fine væg.                                    Forsøger virkelig at klare mig uden nogens hjælp men kan slet ikke det her mere.           Ryster på hænderne og mangler overblikket.                                                                    I går var ligesådan så jeg havde et vildt raseri som desværre gik ud over Polle som kom med en voldsom stor tung boremaskine som jeg slet ikke kunne bære.                             Polle ville jo bare hjælpe.                                                                                                     Maya kender mig jo også, så hun ser på mig med meget medfølende øjne.                    Snart skal jeg op i  Præstebro kirke har sagt ja til at hjælpe til ved en koncert . Jeg skal tjekke biletter ved indgangen, sælge drikkevarer og dele roser ud til 40 solister og rydde op.                                                                                                                                        Forsøgte at melde fra men der var ingen afløser, så nu skal jeg gøre mig klar så jeg kan være der Kl. 18.

Jeg har brug for en succes oplevelse.                                                                                 Skriver senere i aften.                                                                                                          Kærligst Helle

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.