Min datter Ditte Lee 29 år <3

Et regnfyldt men hyggeligt vejr jeg måtte ud i.  Tog Bussen til Buddinge torv.                    Havde en tid hos Psykiateren klokken 12.30.Tænkt meget over at finde en anden, men mødet i dag tog en anden positiv drejning.                                                                        Man skulle næsten tro at han  vidste at jeg var utilfreds med ham. Ejnar lytter ikke  til mig og har de sidste to gange glemt at lægge  medicin ud på serveren, desuden havde han sat mig ned i  et medicin præparart uden min viden.                                           Ejnar spurgte mig kun om min datter stadig boede hos mig, derefter konkluderede han meget hurtigt at jeg var færdig behandlet hos ham, at jeg fremover skulle bruge min egen læge. Jeg indrømmede at det glædede mig, da min egen læge er meget lyttende og tar’ mig alvorligt.                                                                                                              Tror nu også at han var lidt sur over at min egen læge havde sat gang i nedtrapningen af min sovemedicin.                                                                                                             Alligevel gik jeg derfra med en underlig følelse.. Det er fint at min egen læge fremover skal ta sig af medicinen, men han er også nød til at henvise mig til nogen som kan hjælpe mig med min borderline.                                                                                          Nåede hjem til Ditte så vi stadig kunne få nogle timer sammen før jeg måtte hjem til Maya.                                                                                                                             Der var ingen andre gæster end mig og ingen andre havde planer om at komme forbi senere.                                                                                                                                Ditte havde købt  gåsebryst og donuts  til os, sååååå lækkert men mor kan / må  jo ikke spise så meget.

Blomsterne fra Interflora nåede heldigvis at komme  før jeg selv ankom.                          Ditte fortjente virkelig at blive forkælet.                                                                         Lille C var meget syg i maven, hun blev skiftet konstant og havde også kastet op flere gange. Vi legede lidt og jeg fik lov til at putte hende, det troede jeg ikke at hun ville men det gik nemt nok. Ved at hun elsker sin mormor <3 .                                                        Ditte fik ordnet lidt  imens jeg var der, lille C kræver al hendes opmærksomhed når de to er alene fordi at hun har det så skidt.                                                                                  Det var umuligt at nå hjem til træningen også og jeg var fyldt op, selv  om krop og sind ville havde haft godt af det.                                                                                                  Nu vil jeg nyde stilheden og min lille Maya,                                                                        ” Nyd jeres ” lille Fredag aften og værn om kærligheden til hinanden derude.                                Kærlige hilsner Helle <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.