Min fantastiske dejlige dag <3

Aftalte i går at mødes med Helena og Annabell på kirkegården.
Det lykkedes Helena at ringe og få liv i mig.
For mit vedkommende blev det en gå/cykle tur.

Min mor elsker stedmoderblomster så dem havde jeg købt og satte de to i den lille have.
Sån en smuk solrig eftermiddag det var og pigerne og jeg cyklede derefter på tanken efter is, sodavand og cafe latte.
Så skiltes vi ad.
Ihh hvor jeg dog elsker alle mine børn, børnebørn og svigerbørn <3 . Her til aften kaldte min nabo Lena på mig, om jeg havde lyst til at grille sammen med dem. Det ville jeg da hjertens gerne og hyggen bredte sig og allle mine sjove briller kom i brug, herligt . Skønne naboer <3 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.