Min Fredag

I formiddags blev  mine nye stue møbler endelig leveret og Ditte kom lige fra arbejde og hjalp mig med at samle dem.                                                                                               Mine kære naboer Susanne og Birgit havde også tilbudt at hjælpe mig.                           Jeg lægger først et foto op at det i morgen så i kan se det i dagslys.                                Hjørnesofaen er virkelig stor super blød og lækker og bordet meget smukt synes jeg, så fuld tilfredshed her fra mig og Maya viste også sin glæde ved endelig at have noget at ligge på, hun snoede sig lystigt rundt i sofaen.                                                                    Gulvtæppet som jeg var så glad for og som lå under ved mit gamle møblement lignede pludselig en bademåtte, da jeg lagde det på igen så det går ikke.

Til aften var jeg også sammen med Ditte nede i bymidten for at høre sangeren Bro.      Det var festligt. Chiara er på weekend hos far Mario og skulle møde sin baby lillebror for første gang.

Her i min lille hule er der stadig rodet fordi her er for mange ting som  jeg er nød til at skille mig af med.

I morgen formiddag kommer min skønne niece Sandra, så skal der hygges.

Kærlige hilsner med ønsket om at i alle                                                                               må få en smuk og rolig Weekend sammen                                                                            med dem i elsker ganske ligesom jeg .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.