Min gule regn – frække :)

Skøn dag sammen med Ditte og Polle indtil vi sendte ham hjem, for han sad med sved på panden og frøs imens vi sad inde i Dalle valle og spise.                                                Dagens buffet var det tætteste vi kom på en påskefrokost i år og maden var en stor skuffelse.                                                                                                                            Tre skønne timer, Ditte var sjov at have med ud at shoppe i dag, for vupti så var hun væk, stod et sted og kaldte eller ringede til mig for at jeg skulle komme og se hvad hun havde fundet af spændende ting.                                                                                    Nu vil Maya og jeg ind og se noget godt tv inde i sengen, jeg er meget træt.                  Har haft ringet til Polle et par gange, han er ikke okay.                                                      Godnat mine kære trofaste læsere.

Ditte ville selvfølgelig ikke fotograferes i dag, men så får i lidt billeder af min gule regn – frække :):)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.