Min lille Fredag <3

På opfordring fra  familien slettede jeg de to opslag som omfattede mit barnebarn Nikita.                                                                                                                                  Vi har haft nok drama i vores liv, så det var en god beslutning.                                           Jimmy og jeg fik nogle gode timer sammen, en kryddersilde mad hvorefter han kørte mig til Skovlunde hos natteravnene.

Her var der hyggeligt samvær, åbent bestyrelses møde, æbleskiver gløgg, med og uden alkohol.                                                                                                                                Vi skal reklamere mere for vores frivillig job som natteravnene, jeg har stillet spørgsmålet tidligere : Måske at det er noget for dig ?… Ud og gør en forskel ?                Bare tre gange om året er man forpligtet til at møde op og bestemmer selv hvilken dage. Vi går højst i tre timer på en tryghedstur.

 

Jeg går gerne hver anden Fredag hvis tiden ellers passer ind i min  hverdag.                  I Ballerup  Natteravne er der smadder hyggeligt, man knytter gode sjove venskaber, møder mange mennesker, lærer en del om ungdommen, hvad som rører sig i dem, møder dem hvor de er i livet, udveksler erfaringer, råd, smil, kram og får fede oplevelser.

Vi skaber tryghed .Jeg elsker det.                                                                                    Polle hentede mig, han holdt simpelthen på P pladsen da mødet var færdigt, ååååå hvor blev jeg glad.                                                                                                              Jeg vil  se om der kommer en god film i fjernesynet.

Godnat og sov dejligt <3 Kærligst Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.