Min lille skuespillerinde

Vågnede op med popcorn i sengen, underligt at have lave sån’ noen’ midt i natten.

I aftes kom det mig for øre at Sofie skulle optræde i et show på Dramaskolen, som ville blive afholdt i Herlev teater bio.

Blev blev helt dårlig ved tanken om at jeg ikke fik muligheden for at opleve hende. Gik helt panisk igang med at finde oplysninger om forestillingen. Skrev på facebook siden ” Herlev min by” og her fik jeg en ledetråd. Men alt var udsolgt.

I formiddags lykkedes det mig at finde mobil nummeret til teater lederen Ronni. Han havde fået to afbud.

Helt ubeskrivelig glad jeg blev.

Nåede også at få et par hyggelige timer sammen med Paul nede i byen, som var ankommet med taxa. Black Fredag betød ingenting for mig. Nu skulle skulle jeg endelig være i nærheden af børnene.

Det blev en dejlig aften. Jeg sad skiftevis og kælede med de to små under forestillingen, de var såå glade for at se mig igen. William sagde højt ” Og så skal i ikke blive uvenner igen,” Det jul !  Tænk at høre det fra en lille dreng på 7 år, herligt.

Stolt over at se hvor dygtig en skuespillerinde Sofie er blevet og for pokker hvor har hun ændret sig, som jeg så hende stå selvsikker og strålede på scenen <3  Varmede mormors hjerte <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.