Min mors 10 års dødsdag <3 <3 <3

 

 

I dag er det 10 år siden at jeg mistede min mor. Savner hende meget og ville ønske at hun kunne se hvor langt jeg er kommet.                                                                            Mangler min mor  at snakke med når livet er for svært, alle hendes gode råd og omsorg.

Det var rart med en dag alene og uden aftaler, i morgen skal jeg til lægen så må han give mig recepten på hvordan jeg kommer videre. Jeg gider ikke tude hver dag. Det er heller ikke godt for mig at være alene for så dvæler jeg i dårlige tanker.                            Min hjerte veninde Maiken kommer i morgen og ser Robinson sammen med mig, det er altid hyggeligt , Maiken  har et rolig og mildt sind og det smitter af på mig.

Jeg er i gang med  at tø fryseren op, alt det islag gør jo ikke el regningen billigere.

En ny ven er flyttet ind i haven, måske at jeg skulle kysse lidt på ham.

I går blev det bare for sent med at skrive. Min dejlige Niece Sandra var hos mig, vi spiste million bøf med ris og gulerodskage ” Igen.                                                              Så meget der var for os at snakke om, vi brugte timer, det var så hyggeligt og med te til.  Jeg havde først aflyst , men vi savnede hinanden og Sandra gør / gjorde mig  glad <3

      Der er jo fodbold i aften  Danmark – Frankrig og den skal jeg naturligvis se.

En rigtig dejlig Søndag jeg ønsker jer alle <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.