Min nytårs aften

Gjorde rent og vaskede tøj, ikke fordi at  jeg havde lyst men var nød til at  få tankerne et andet sted selv om det  ikke hjalp en fis..

Min storebror Johnny ringede altid og ønskede mig godt nytår.                                          Havde haft planer om at lave en  sjov nytårs video som vanligt og prøvede at ta mig sammen til at hente Sushi.                                                                                                   Havde så mange æg som jeg havde slået ud og var nød til at bruge, så bagte pandekager til mig og overboen som jeg havde lovet ham at gøre en dag, i går var oplagt til det.                                                                                                                        Nedrullede gardiner, lyttede slet ikke til Dronningens nytårstale  lå bare og tænkte på de 6 jule bryg som står på terrassen , fordele og ulemper, det var svært at modstå. Tog min sovepille.                                                                                                                              Underligt, de virkede kun et par timer. Maya var naturligvis påvirket af min sindstilstand , men  gjorde hvad var muligt for at være en god mor for hende. Vi puttede under dynen   for Maya var virkelig bange for fyrværkeriet.                                                                       Jeg blev skubbet ned i det hul som befinder mig i men er på vej op igen.

Godt nytår <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.