Mine lyse lokker

Såå blev det tid til at logge ind igen.
Min kære veninde Lisa kom til formiddags kaffe, men hun gad altså ikke min rabarber kage.
Havde heldigvis / naturligvis slik i skuffen, det uhyre nødvendigt med sødt til kaffen altså hvis man er en hyggelig værtinde.
Dejligt at se dig min Lisa <3 Kagen må jeg ta' med imorgen, så blir den helt sikkert spist af natteravne. Den skal bare overøses med flødeskum. UHHHHAAAA ! I morgen skal jeg på tur med to unge mænd....Det blir' helt sikkert en sjov aften tur. Tror faktisk at jeg sad hos frisør " Englehår i tre timer, eller deromkring. Birgit kunne ikke se nogen ændring på håret. På kvitteringen står der : Køb godkendt......Ikke af mig da. Jeg sidder stadig her og måber over prisen 985,- kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.