Mine sorte støvler.

I nat drømte jeg om store fede lange orme som kravlede ind og ud af alting, gemte sig allesteder.
Hvad mon det betyder…
Sov så længe at der kun lige havde tid til Mickey og et bad, før jeg skulle ud af døren.
Var temmelig meget nervøs for at møde op i selvhjælps gruppen.
Der gik noget tid før jeg fik ro på.

Udfyldte et skema, om hvordan jeg har oplevet den seneste uge, kan godt se at det ser trist ud.
Nøjjjj det var svært at skjule tårene, men tror at det lykkedes.

Man kan læse meget ud fra menneskers sko, det har jeg aldrig tænkt på. Mine favorit støvler er korte sorte, uden høj hæl med lidt “bling blang” og fra Føtex. Den ene lynlås er gået i stykker så hver eneste gang ( Hver dag ) Bakser jeg med at få dem på og det gør ondt i fingrene.

Fremover skal jeg møde i gruppen tirsdage og i 16 uger, tre timer pr gang og hver uge med nye emner.
Det ser jeg frem til.

I går aftes var jeg nysgerrig for at læse de kommentarer som var kommet ind på de sociale medier om min Ditte i Ex on the beach. Det skulle jeg aldrig havde gjort. Mennesker kan være så ondskabsfulde.
Havde ondt dybt ind i mit hjerte. ….. Og har det Stadigvæk..
Vidste godt at det ville blive sådan, troede bare ikke………
Nu vil jeg finde D.Play og se de næste tre afsnit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.