Mine to små piger <3 <3 <3

 

Startede min morgen med en sms fra Ditte om at Chiara havde feber så hun blev hjemme hos mor. Maya og jeg puttede videre, ingen grund til at stå op klokken 7. Men et par timer efter skrev Ditte igen, at C havde fået det bedre og derfor godt måtte besøge mormor.                                                                                                                  Det har været vældig hyggeligt, C  havde dog ikke nogen særlig  appetit og sov næsten i to timer men vi legede og gik en tur nede i parken sammen med Maya. De elsker hinanden de to. Da jeg var inde for at putte C lagde Maya sig oven på hende, så sov de begge to.  Vi havde fire skønne timer sammen før Ditte hentede hende igen <3

Her til aften har jeg været til et ekstraordinært afdelingsmøde, hvor jeg meldte mig ind i bestyrelsen igen, nok mest fordi at Lena meldte sig først. Men nu er der en hel bestyrelse og det var hvad mødet handlede om.                                                                Det var hurtigt færdigt, Ca. 45 min.                                                                                    Fortsat rigtig god aften og sov behageligt alle mine trofaste læsere <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.