Mor & Ditte dag

Ditte havde inviteret mig i biografen i dag for at se ” De frivillige med b.la. Anders Matthesen, Jacob Lohman og Christopher Læssø. Tre af mine favorit skuespillere men for pokker hvor var vi skuffede, den var kedelig. Heldigvis havde vi også tidligere spist på Cafe’ a nede i byen, vi sad udenfor og det var virkelig hyggeligt. Ditte spurgte mig om jeg savnede at drikke, det fik vi en god snak om.  Den 8 September er det 5 år siden at jeg sad overfor en behandler med de sygeste tømmermænd, efter at have ligget i min seng hver eneste dag i flere måneder. Pizza budet kom 2 gange dagligt med vin da jeg ikke magtede gå ned til byen, pga abstinenser. Jeg drak i 48 år. Livet føltes lettere i en rus allerede fra var 13 – 14 års alderen.

En kattelort stinker uanset hvor meget du dækker den til…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.