Mor flytter ind <3

 

 

I går eftermiddags blev mig og Maya hentet af Ditte og lille C. Vi skulle på overnatning hjemme hos den lille familie. Mario var på Herre weekend sammen med nogen af vennerne, så svigermor flyttede ind.                                                                                      Ditte og jeg “Blandede Fredags slik i Glostrup og handlede ind i Føtex.                            Til aften hentede Ditte Pizzaer og til dessert havde jeg købt Gåsebryst. Herligt.                Desværre var min Pizza uspiselig, jeg har aldrig oplevet noget lignende og desværre returnerede vi den ikke.                                                                                                          Men pyt med det vi havde en skøn aften siddende foran “Vild med dans med vores slik poser og dyner.                                                                                                                        Kvalitetstid sammen med mine to små piger 🙂  .                                                                  Det var bedre end et hotel ophold, Ditte havde redt op til mig inde på Milos værelse, der var masser af plads til mig og min rygsæk.

Min kære datter forstår at hygge om sin mor <3.                                                              Maya var meget stresset de første timer, men faldt heldigvis til ro.                                    Tænk engang at vågne op til det hyggeligste morgenbord og mine tre skønne børn.        Tidligt  i eftermiddags blev maya og jeg kørt hjem for at fortsætte Lørdagen her hjemme.

Af hjertet tak for alt min kære datter Ditte <3 <3 <3 .

Har for første gang i aften oplevet Maya blive liggende i sofaen og være helt stille imens jeg gik i vaskekælderen, Nøjjjjjj det var stort <3 .

På Tirsdag har vi været sammen i et halvt år <3 <3 <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.