Når én dør lukkes åbnes en ny

Jeg sagt farvel til min kære Gertie i dag. Havde købt en fin buket blomster og en lille figur med to kaniner på en bænk som kysser hinanden. Da jeg så den i blomsterhandleren tænkte jeg med det samme at den skulle stå hjemme hos Gertie, sammen med to engle hun også engang fik af mig.

Jo” var inde i en god periode fortalte jeg Gertie og det var rart at kunne fortælle hende før vi skulle sige farvel, for hun har altid tænkt meget på mig når mine dårlige dage forfulgte mig.

Kunne med en ro og et smil fortælle Gertie at jeg er blevet bedre til at passe på mig selv, med hensyn til at være der for andre og glemme mig selv.

Min nye behandler hedder Sander og ham skal jeg møde i midten af August

I dag  har jeg også været ude og spise frokost sammen med en skøn kvinde som inviterede mig ud. Jytte og jeg mødte hinanden  til familie juleaften sidste år. Vi havde aldrig set hinanden før men siden da snakket meget ofte. Glæder mig til at lære hende bedre at kende. Jytte har det på samme måde, så det skal nok blive godt. Dejlig mad på Cafe A vi fik.

Ingen havde lovet mig glæde hele dagen, så min aften har været med masser af tårer. Glemte mig selv igen. Hvorfor kan jeg ikke få lov til at føle mig glad bare nogen dage af gangen.

Har fået nye beroligende tabletter, Fluanxol Mite 0,5 mg og taget en’ men skulle nok havde gjort  det tidligere. Håber at den virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.