Noah og Mormor <3

Min Helena kom trillende ind i haven med barnevognen, i den ene hånd havde hun to poser med wienerbrød . Hvad hun ikke vidste var at jeg lige havde bagt og rullet Roulade med rabarber som  jeg kogte i går.                                                                  Den blev serveret med flødeskum og  banan skiver.                                                           Helena foretrak mors roulade 🙂                                                                                           Vi fik nogle dejlige timer sammen og Nikolaj kom direkte fra skole, han er lager og logistik elev, men snart færdig.                                                                                            Noah og jeg havde dejlig kvalitets tid han gav mig masser af smil , vi havde en super god kontakt så fin og lækker han er, “Jo mormor er forelsket <3

Maya elsker ikke regnen, så på vores første tur skyndte hun sig virkelig meget, lige at lave det fornødne for derefter at styrte hen til opgangen, det så virkelig sjovt ud.              Jeg har været lidt flittig i dag,  både vasket tøj og køleskabet af, hver eneste hylde, liste og kasse blev lagt i blød, det så lækkert bagefter men tar’ tid.                                             Nu det snart tid til Landmand søger kærlighed, så jeg vil skynde mig at lægge rent sengetøj på og hoppe under dynen sammen med min Maya.                                             Rigtig god aften derude <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.