Noah’s 1 års fødselsdag

 

Stod ellers op i god tid, havde hele to timer til at gå tur sammen med Maya og gøre mig klar.                                                                                                                    Cyklede derop på min seje nye cykel.                                                                          Alligevel kom jeg en halv time for sent til Noah’s fødselsdag, men det gjorde ikke så meget for de unge var langt fra klar.                                                                          Ditte, Chiara, søster  og jeg fra Helenas familie og kun ganske få fra Nikolajs.        Der var en del afbud og det var synd for de havde lejet lokale og bagt masser af lagkage, kage og boller med varm kakao, kaffe og sodavand til.                                Vi hyggede os rigtigt meget.                                                                                            Noah er en lille dejlig og rolig dreng,  han sad simpelthen med sin helt egen lagkage med begge hænderne i den, nøjjjj hvor han elskede det.                              Fødselsdags sang fik han naturligvis også.   

Søster tog bussen hjem,  Ditte og jeg handlede handlede først.                                  Skal da lige love for at jeg cyklede hurtigt hjem, Ditte og C var ankommet i bilen bare kort tid før mig.                                                                                                          Mormor ville jo gerne have Chiara på overnatning og det fik hun.

Lille C sørgede godt for hendes bedste ven.

Jeg føler mig temmelig stresset lige nu, er nød til at komme tidligt i seng så jeg er nogenlunde frisk når min lille pige vågner i morgen tidlig.                                          Men vi har haft en dejlig aften, hun er så glad og hyggelig at være sammen med.

Nu vil jeg ønske jer alle en dejlig behagelig nat, det blev ikke tidligt for mig alligevel.     

Jeg vil kravle ind under dynen til min lille pige og putte mig ind til hende, med min Maya  som tæmmelig sikkert vil lægge sig imellem os <3

kærlige hilsner fra mig <3                                                                                                                                                                                            

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.