Operation i morgen

 

Skriver kun ganske kort.

Operationen  af  mit ene øje bliver allerede i morgen tidlig klokken 8.30.  På Glostrup hospital.                                                                                                                          Jeg blevet ringet op i eftermiddags at der var kommet et afbud og det sprang jeg naturligvis på.                                                                                                                      Da jeg ikke må bære noget særligt og være fysisk aktiv (  Også sex )  🙂 🙂  I 6 uger Har jeg måtte hente samtlige jule kasser i kælderen og pynte op, deeettttt har taget det meste af min dag/ aften,  fik også  handlet en masse mælk til min kaffe :).

Puha hvor jeg pludselig fik stres.

Skriver jo i morgen hvordan det hele er gået.                                                                      Ditte og lille C henter mig.

Godnat og sov dejligt <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.