Ord fra min Onsdag <3

 

 

Klokken er 21.00  og jeg er hammer træt.

Men selv om jeg nu er totalt energi forladt har jeg stadig meget at takke for.

Passede min lille C  i dag, hun var rigtig meget fuld af krudt og gad bestemt ikke sove middagslur så vi havde kvalitetstid lige til mor Ditte kom hjem.

I går aftes bagte jeg sandkage muffins til Marios søn Milo, min Mosters opskrift, hun kaldte dem for ” Pund til pund kager hvor man Vejer æggene først og derefter tilsætter samme mængde l af smør, sukker og mel evt revet citron  skal eller og vanilje sukker/ Pulver.

Nemt og lækkert, det skulle du prøve.

Jeg er lige blevet færdig med at vaske tøj og skal ud i regnen sammen med Maya.

Vi havde for resten en herlig nat, Maya lå helt tæt ved min side under dynen. Jeg vågnede  ved at mærke den kolde væg mod ryggen fordi at hun lå med benene strakte og maste mig ind i væggen, nøjjj hvor hun fyldte godt i landskabet.

Sov godt <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.